• Home
  • Over onze groep
  • Het doel

Doel vriendenclub

Stichting Vrienden van de Jan Pieterszoon Coengroep

Voor sommige van jullie een bekende club, maar voor diegene die vriendenclub niet kennen: een korte introductie.

De Vriendenclub is opgericht op 18-8-1987 en sinds augustus 2010 een stichting. De donateurs bestaan uit ouders, belangstellenden, (oud)leden en (oud)leiding van de Jan Pieterszoon Coengroep die tenminste 18 jaar of ouder zijn. Ze dragen allen de Jan Pieterszoon Coengroep een financiële ondersteuning en een warm hart toe.


Wat zijn de doelen van de club?

  1. Gezelligheid voor de donateurs door 1 x per jaar, meestal op een zondag in de maand juni, met het schip de Nieuw Hoorn een gezellige dag te varen (deze dag zal met uitzondering van het eten en drinken geen kosten met zich meebrengen).
  2. Door donaties de Jan Pieterszoon Coengroep financieel te ondersteunen bij het onderhoud en andere kosten van het schip de Nieuw Hoorn (denk daarbij aan bijvoorbeeld een bijdrage voor een hellingbeurt).
Lijkt het jou, en/of wellicht je ouders, leuk om donateur te worden en zo de Jan Pieterszoon Coengroep te steunen, dan kan dat!
 
Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:
  • Naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer.
Je zult dan vanzelf informatie ontvangen over de donatie en de vaardag. De donatie bedraagt € 7,50 per persoon per jaar (meer is welkom).

We hopen je te kunnen begroeten als nieuw lid. Hopelijk tot ziens op de komende vaardag met de Nieuw Hoorn.

Jelle Weeda, Voorzitter

Dennis Welling, Secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Gerard van Konijnenburg, Penningmeester