Na 10 dagen avontuur is Nawaka weer ten einde. de JPCoen was weer paraad met de scouts bij de 4 jaarlijkse Nawaka.

Nawaka is hét 10-daags Nationaal Waterkamp binnen Scouting Nederland.  Het kamp wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van hedendaagse en uitdagende nautische activiteiten en internationale uitwisseling in een uitstekende scoutingsfeer.

Gedurende Nawaka valt er veel te beleven! Vanaf januari weet je al op welk subkamp je komt te staan dus kan de voorpret al beginnen. Via social media maak je kennis met je subkampstaf en alle andere groepen van jouw subkamp. Het subkamp is niet alleen de plek waar je tent staat, het is de plek waar je nieuwe vrienden maakt, leuke activiteiten doet en gezellig kan chillen.

Als je een idee wil hebben van wat er allemaal gedaan is kijk dan hier op de Nawaka Blogs of de foto’s van Nawaka