GroteClubactie
Niet gecategoriseerd

GroteClubactie

In de Grote Clubactie, die jaarlijks plaatsvindt, bundelen verenigingen de krachten van jong en oud om fondsen te werven voor hun activiteiten. Dit initiatief brengt meer dan 300,000 enthousiaste lotenverkopers bij elkaar en toont de kracht van gemeenschapszin en betrokkenheid. Door loten te kopen of te verkopen, kunnen mensen hun vereniging ondersteunen en helpen bij het realiseren van diverse doelen, variërend van het aanschaffen van nieuwe uitrusting tot het organiseren van spannende evenementen. Het is een kans voor iedereen om samen te werken aan een welvarende toekomst voor hun clubs en gemeenschappen. Doe mee en draag bij aan het succes van jouw vereniging!

Boat bites
Dag Activiteit

Boat bites

Op 9 september werd het mini-foodfestival “Boat Bites” gehouden op Jutfasenweg 212c in Utrecht om de verkleining van hun schip te vieren. Het evenement trok een grote, enthousiaste menigte die genoot van een zonnige dag vol culinair plezier en amusement. De boten dienden als eetkraampjes met BBQ-lekkernijen, koffie en ijs, en gasten konden munten kopen om hun favoriete gerechten te proeven. Er waren ook vegetarische opties beschikbaar. Naast het eten waren er leuke spelletjes op de kade, zoals spijkerpoepen en koekhappen. Voor avontuurlijke zielen was er zelfs zeilen op het water. Boat Bites was een groot succes en een geweldige manier om de verkleining van het schip te vieren. Blijf op de hoogte voor toekomstige evenementen van Boat Bites!

Slepers Weekend
Weekend Activiteit

Slepers Weekend

In het afgelopen weekend kwamen leden van verschillende groepen bijeen voor een boeiend slepers weekend. Ze deelden kennis en ervaringen over sleep technieken, bootkennis en uitdagingen in de sleepvaart. De bijeenkomst omvatte praktische oefeningen, een rondleiding in Utrecht, en inspirerende discussies. Op zondag werden diverse sleeptechnieken besproken en geoefend. Het weekend bood niet alleen waardevolle leermomenten, maar versterkte ook de gemeenschapsband onder liefhebbers van boten en sleepvaart.

Zomerkamp 2023
Kamp

Zomerkamp 2023

In de zomer organiseerde JPCoen een zomerkamp in Harderhaven met het spannende thema ‘leger’. De deelnemers, waaronder scouts en welpen, beleefden twee onvergetelijke dagen vol avontuur. De activiteiten omvatten een uitdagende hike, het opzetten van het kamp, teambuilding-spellen en een stormbaan. Op het water werden ze uitgedaagd met zeilen, roeien en wrikken in wisselende weersomstandigheden. De jonge scouts begeleidden de welpen, waardoor een hechte band ontstond tussen de leeftijdsgroepen. Het kamp was een groot succes waarbij nieuwe vaardigheden werden geleerd en vriendschappen werden gesloten. Een onvergetelijke ervaring in de prachtige natuur van Harderhaven.

Herfskamp 2022
Kamp

Herfskamp 2022

Het was een frisse herfstdag toen we aankwamen in kamp Culenburg voor ons jaarlijkse herfstverkenningskamp. De bladeren begonnen net te draaien en de lucht was gevuld met de geur van…

Nawaka 2022
Kamp

Nawaka 2022

Na 10 dagen avontuur is Nawaka weer ten einde. de JPCoen was weer paraad met de scouts bij de 4 jaarlijkse Nawaka. Nawaka is hét 10-daags Nationaal Waterkamp binnen Scouting…