Afgelopen weekend was het weer zover: een fantastische lekopkomst met onze groep! Het water was kalm, de zon scheen, en zowel de kinderen als leiding hadden er ontzettend veel zin in. Het was een perfecte dag om lekker te gaan zeilen en te genieten van de zon en wind.

Onze scouts stapten vol enthousiasme in de lelievletten. Na een korte uitleg, hesen ze de zeilen en voeren ze moeiteloos weg over het water. De wind gaf hen precies genoeg snelheid om lekker over de lek te varen, en het was geweldig om te zien hoe ze de boot onder controle hielden.

Ondertussen hadden de welpen het minstens zo naar hun zin in de optimisten. Deze kleine zeilbootjes zijn perfect om het zeilen onder de knie te krijgen, en met een paar instructies wisten ook zij snel hoe ze de boot moesten sturen.

En alsof dat nog niet genoeg waterpret was, hebben de kinderen ook heerlijk gezwommen. Na het zeilen sprongen ze met een grote plons in het water om even af te koelen. Samen spelen, spetteren en lekker dobberen in het water – het was een perfecte afsluiting van de dag.

Al met al kunnen we terugkijken op een ontzettend geslaagde opkomst. We kunnen nu al niet wachten tot de volgende keer! Tot dan, en hopelijk weer met net zoveel enthousiasme en gezelligheid!