Op een sfeervolle avond, namelijk 24 november 2023, verzamelden de leden van de Jan Pieterzoon Coengroep zich aan boord van de Nieuw Hoorn voor een onvergetelijke gourmet ervaring. Het beloofde de avond een smakelijk samenzijn te worden in de aanloop naar het varen van Sinterklaas naar Houten.

De ambiance was gevuld met gelach en gezelligheid terwijl we genoten van heerlijke stukjes vlees, knapperig stokbrood, verse groenten en verfrissende salades. Het idee van saamhorigheid werd tastbaar terwijl we samen de culinaire hoogstandjes bereidden.

Ondanks een kleine uitdaging met de kachel, die ons een vleugje kou bracht, bleek de warmte van elkaars gezelschap meer dan voldoende om de avond te verwarmen. Partners voegden een extra dimensie toe aan het samenzijn, waardoor het een inclusieve en hartverwarmende ervaring werd.

De Nieuw Hoorn, dobberend in de buurt van de Noordersluizen, bood het perfecte decor voor deze bijzondere avond. Het geluid van sissend vlees op de bakplaten vermengde zich met het geroezemoes van opgewekte gesprekken, waardoor een atmosfeer van verbondenheid ontstond.

Kortom, de gourmet avond op Nieuw Hoorn was een culinair festijn doordrenkt met vriendschap en goede gesprekken. Een herinnering die als een warme gloed blijft hangen, zelfs temidden van de winterse kou.