Wat doe je als je een oude, maar charmante boot hebt gekocht en je al hebt kunnen genieten van talloze avonturen op het water? Voor ons was het antwoord eenvoudig: we besloten om onze geliefde Van Speijk te upgraden en haar beter te maken dan ooit tevoren. Onze Van Speijk-boot heeft ons veel plezier gebracht, maar we ontdekten al snel enkele mankementen en gebreken die we niet langer konden negeren.

Een van de meest dringende problemen was de oude DAF 575-motor, die stamde uit de jaren ’70. Hoewel deze motor zijn dienst heeft bewezen, begon hij tekenen van ouderdom te vertonen en liet hij ons af en toe in de steek. Het was tijd voor een ingrijpende verbetering.

En zo begon de stam met het grootse project: “Maak de Van Speijk perfect.” Nou, misschien niet helemaal perfect, maar we streven ernaar om haar aanzienlijk beter, mooier en bruikbaarder te maken. Het is een avontuur dat we met veel passie en enthousiasme zijn begonnen.

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen, maar het echte werk moet nog beginnen. De oude motor is er al uit, en we zijn bezig met het plannen en verzamelen van de benodigde middelen om de Van Speijk haar oude glorie terug te geven. We hebben grootse plannen om haar uiterlijk te verbeteren, de kuip aan te passen en haar mechanische systemen grondig aantepakken.

Maar we kunnen dit niet alleen. Als je net zo gepassioneerd bent over boten en avonturen op het water als wij, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons project. Of je nu handig bent met gereedschap, creatief bent in het ontwerpen of gewoon enthousiast bent om deel uit te maken van deze opwindende transformatie, we hebben jouw hulp nodig.

Neem contact op met Rob of Sebas, onze ervaren schippers, als je geïnteresseerd bent om deel te nemen. Binnenkort kun je genieten van een nog mooiere en betrouwbaardere Van Speijk, klaar om iets nieuws te beleven.