Het is weer tijd om onze winterse avonturen met jullie te delen! De kinderen van scoutingvereniging JPCoen hebben zich vol enthousiasme gewijd aan het onderhoud van hun boten gedurende de wintermaanden. Met schuurpapier en verf in de hand hebben ze hun boten een frisse make-over gegeven. Maar het meest opwindende project was wel het maken van nieuwe helmstokken voor de roeren van de boten. Nu de winter voorbij is, zijn de boten weer in het water en klaar voor spannende avonturen!

Het begon allemaal toen de koude wintermaanden aanbraken. In plaats van binnen te zitten en te klagen over het weer, hebben de kinderen van JPCoen besloten om hun tijd nuttig te besteden. Ze beseften dat hun boten wat liefde en aandacht konden gebruiken, dus gingen ze aan de slag. Met schuurpapier in de hand gaven ze de boten een grondige schuurbeurt om alle ruwe plekken glad te maken. Het was een flinke klus, maar ze waren vastberaden om hun boten in topconditie te brengen. na schuuren komt uiteraard verven en zo lijkt het bijna weer een nieuwe boot.

Nu de winter voorbij is, is het tijd om weer het water op te gaan! De kinderen van JPCoen zijn vol energie en opwinding. Ze kunnen niet wachten om nieuwe avonturen te beleven en te genieten van het varen met hun boten. Of het nu gaat om het verkennen van onbekende waterwegen, het vangen van de perfecte vis of gewoon ontspannen op het kabbelende water, ze zijn er helemaal klaar voor!