Of je nu al eerder op regionaal Pinksterkamp bent geweest of dat dit jouw allereerste keer was, we hopen dat je hebt genoten van de bijzondere ervaring. Laten we eens teruggaan in de tijd en samen terugblikken op dit onvergetelijke kamp.

Pinksterkamp was werkelijk een unieke gelegenheid waarbij maar liefst 12 groepen met ongeveer 791 leden van de admiraliteit samenkwamen op één groot regionaal kamp. En jongens, wat hebben we genoten! Zoals beloofd vond het kamp plaats bij de prachtige “Zandmeren” in Kerkdriel, dezelfde locatie als vorig jaar. We hopen dat de herinneringen aan deze plek je altijd zullen bijblijven.

Het was een stralend Pinksterkamp, omringd door de Zandmeren, samen met je scoutsvrienden en onder de begeleiding van leiders. Het was een weekend vol avontuur, teambuilding, nieuwe vriendschappen en heel veel plezier. Het programma zat boordevol spannende uitdagingen, zeil, roei, wrik wedstrijden waarbij jullie vaardigheden op de proef werden gesteld en vergeleken met je leeftijdsgenoten uit de regio en er buiten.

We hopen dat jullie terugkijken op een onvergetelijke Pinksterkampervaring bij Kerkdriel. Het was een tijd van nieuwe uitdagingen voor sommige, avonturen en onuitwisbare herinneringen.

meer lezen over hoe de admiralitijd pinksterkamp organizeerd kijk dan hier.