Op 9 september was het zover – Boat Bites, het mini-foodfestival dat plaatsvond op Jutfasenweg 212c in Utrecht, om de verkleining van ons schip te vieren. Het werd een dag vol gezelligheid, lekker eten, en vermaak voor jong en oud.

Het zonnetje scheen fel aan de hemel, waardoor de sfeer meteen al goed zat. Een grote groep mensen verzamelde zich op de kade, vol verwachting voor wat deze dag zou brengen. En Boat Bites stelde niet teleur!

Onze boten dienden als culinaire schattenkisten, boordevol heerlijke traktaties. Van sappige BBQ-gerechten tot verkwikkende kopjes koffie en verleidelijk ijs, er was voor ieder wat wils. Gasten konden bij de ingang munten kopen, die ze vervolgens konden inruilen voor de lekkerste hapjes en drankjes bij de boten. Voor degenen met een voorkeur voor vegetarisch eten, waren er ook smakelijke opties beschikbaar.

Maar Boat Bites was niet alleen een feest voor de smaakpapillen. Op de kade waren er leuke spelletjes zoals spijkerpoepen en koekhappen om de sfeer nog gezelliger te maken. Voor de avontuurlijke zielen onder ons was er zelfs de mogelijkheid om met ons een stukje te zeilen op het water, een ervaring die velen niet snel zullen vergeten.

Al met al was Boat Bites een groot succes en een perfecte manier om de verkleining van ons schip te vieren. We willen alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Mis de volgende smakelijke kans niet en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen van Boat Bites. We kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen op ons volgende avontuur op het water!