De Grote Clubactie is weer van start gegaan en brengt jaarlijks meer dan 300.000 lotenverkopers bij elkaar, van jong tot oud, om geld in te zamelen voor hun geliefde verenigingen. Het is een voorbeeld van gemeenschapszin en toewijding, waarbij de opbrengsten worden gebruikt voor diverse clubdoeleinden, van nieuwe uitrusting tot het organiseren van opwindende evenementen.

Jij kunt ook deel uitmaken van deze beweging door loten te kopen of te verkopen aan vrienden, familie en buren. Jouw bijdrage helpt bij het financieren van essentiële behoeften van de club en zorgt voor spannende kansen voor clubleden van alle leeftijden.

Laten we samen streven naar het succes van onze verenigingen in de Grote Clubactie. Met de opbrengsten kunnen we onze clubs laten groeien en bloeien, en een nog stralendere toekomst voor onze groep creëren. Doe mee en toon je liefde voor onze JPCoen!

wil je meer informatie kijk het filmpje of zoek je tips om de grootste verkoper van je groep te worden lees dan de tips onder aan de blog

De Grote Clubactie Medaille

Verkoop 25 loten en krijg de Grote Clubactie Medaille!

Ben jij een topverkoper en lukt het jou om 25 lootjes te verkopen? Dan is de Grote Clubactie Medaille voor jou. Dus ga langs de deuren, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt ontvang je na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille op jouw vereniging.

Tips en tricks voor jou

Zo verkoop je (nog meer) loten

  • Begin meteen met loten verkopen op de dag van de start. Dit jaar is dat op 23 september.
  • Ga langs de deuren in je clubtenue, zo ziet iedereen van welke vereniging je bent.
  • Leg uit waarom jij lootjes verkoopt en waar jouw vereniging voor spaart.
  • Vertel dat ze niet alleen jouw club steunen maar zelf ook kans maken op gave prijzen!
  • Deel je verkooplink via WhatsApp en social media. Zo kunnen familie en vrienden die wat verder weg wonen ook lootjes kopen.
  • Neem je boekje mee naar een verjaardag of burendag. Daar zijn lekker veel mensen die allemaal een lootje kunnen kopen.
  • Maak zelf of samen met je team een leuke video met een oproep om jullie club te steunen. Deel de video via WhatsApp, e-mail, Instagram en Facebook. Zeker weten dat je hier leuke reacties op krijgt!