Afgelopen weekend trokken we eropuit voor ons jaarlijkse Herfstkamp. Dit keer kozen we voor Loosdrecht als onze bestemming. Het avontuur begon met roeien en zeilen op de glinsterende meren van Loosdrecht, waar de kinderen het water veder verkennen.

Buiten koken bracht ons samen in de open lucht, terwijl we de kunst van het bereiden van eenvoudige maar smakelijke maaltijden leerden. ’s Avonds deelden we verhalen onder het zeil en naast de foetsie voor de warmte.

Maandagochtend begon met een energieke hardloopsessie om de kou uit het lijf te houden na een natte nacht in de booten.

Het Herfstkamp eindigde maandagavond, met vermoeide maar blije gezichten die terugkeken op een vol weekend. Het was een onvergetelijke reis die we koesteren en die ons enthousiasme voor toekomstige avonturen aanwakkert.